top of page
IMG_1581_edited_edited_edited_edited.jpg

SunCare Heerlen is een kwalitatieve zonnestudio met de modernste apparatuur, opgeleid personeel en een sterke focus op hygiëne, advies en verantwoord bruinen.
Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een parttime zonneconsulent(e).

Ben jij er inmiddels achter dat je de ‘verkeerde’ opleiding doet?
Zit je tussen 2 opleidingen in?
Of heb je om een andere reden een zee aan tijd?

Wij zoeken

 - een zonneconsulent(e) voor 25-35 uur per week en/of

 - een zonneconsulent(e) voor 12-18 uur per week
 

  • die ons rooster probleemloos invult, dus zeer flexibel beschikbaar is, zowel doordeweeks (vooral tussen 16.00 en 22.00) als in het weekend (minimaal 1 hele dag of 2 halve dagen),

  • die representatief, opgeruimd, spontaan en vlot in de omgang is,

  • die het werk ‘ziet’ en dat dan ook uit eigen beweging doet.


FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Als zonneconsulent(e) open en/of sluit je zelfstandig de studio, doe je alle voorkomende (lichte) schoonmaakwerkzaamheden, ontvang en adviseer je onze klanten en ben je verantwoordelijk voor de orde, hygiëne en financiën. Je werkt over het algemeen alleen.


AANBOD:

Wij bieden een verkorte interne opleiding en een afwisselende baan met veel vrijheid, maar wel alleen als jij die verdient. Er wordt in principe een contract tot 1 september 2022 aangeboden, uiteraard met de intentie dit te verlengen c.q. om te zetten in een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid.


INTERESSE?

Ben jij dus bereid keihard te werken, ervoor te zorgen dat onze studio piekfijn uitziet en onze klanten ons aanbevelen, weet jij om te gaan met de vrijheid die je krijgt en maak je dit vertrouwen dubbel en dik waar??
JA? Stuur uiterlijk 30 september je CV met recente (pas)foto, motivatiebrief én jouw beschikbaarheid naar heerlen@sun-care.nl onder vermelding van ‘Vacature 202102’.


PROCEDURE:

Een extern bureau zal een eerste selectie maken en kennismakingsgesprekken voeren.

bottom of page