top of page
Collageneticslogo (High Res).png

IN 4 STAPPEN NAAR EEN MOOIE JONGE HUID?

 

Easy met de Collagenetics lijn! Deze lijn bevat een 5-stappenplan om de huid wekelijks goed te verzorgen. Daarnaast is het een prachtige voorbereiding op zon- en collageensessies of een combinatie daarvan! Deze producten zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Gebruik het gehele stappenplan voor het beste resultaat! Anti-aging, hoogwaardige verzorging en een prachtige teint? De Collagentics lijn is jouw match!

Collagenetics Spray Image High Reskopie.png

Spray het hele lichaam en gezicht dagelijks in met deze hypo-allergene spray om de huid goed te hydrateren en voor te bereiden op de eerstvolgende zonsessie

Collagenetics Syringe Image With Label (High Res).png

Dit serum kun je dagelijks gebruiken onder je dagcrème. De huid wordt hoogwaardig verzorgd en gehydrateerd. Dit verkleint de poriën, reduceert fijne lijntjes en verbetert de algehele structuur van de huid.

1

2

Collgenetics Rejuventaing Cream Image (High Res).png

Deze crème is als dagelijkse dag-/nachtcrème te gebruiken. Aanbrengen over het serum. De huid wordt zo beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf, gehydrateerd en de lichaamseigen collageenaanmaak wordt gestimuleerd.

Meer luxe en anti-aging?
Gebruik dan Collagenetics 2 in 1 PRO voor je zon-sessie van start gaat. De resultaten zijn zichtbaar beter!

collagenetics_2-in-1_pro.png
Collagenetics Restorative Moisturer (High Res) copy.png

Smeer je dagelijks na het douchen in om de huid ultiem te verzorgen. Deze luxe moisturizer werkt huidherstellend, anti-cellulite, ontgiftend, kalmerend en tegen hyperpigmentatie. Kortom, de finishing touch van jouw 5-stappenplan. Geef jouw huid de luxe die ze verdient.

3

4

5

bottom of page